ZUPA:
- ROSÓŁ Z MAKARONEM DOMOWYM
DANIE GŁÓWNE:
- UDKO Z KACZKI
- KOTLET SCHABOWY
- KOTLET DEVOLAJ
- ZRAZ Z SOSEM CEBULOWYM
- ZIEMNIAKI
- ZESTAW SURÓWEK
- (marchewka z chrzanem, seler z orzechami i śmietaną, czerwona kapusta, mizeria)
DANIE GORĄCE 1:
- FILET Z KURCZAKA FASZEROWANY GRZYBAMI, KLUSKI ŚLĄSKIE
DANIE GORĄCE 2:
DANIE GORĄCE 3:
- SCHAB FASZEROWANY ŚLIWKĄ Z KOPYTKAMI I SURÓWKĄ(BIAŁA KAPUSTA)
DANIE GORĄCE 4:
ZIMNA PŁYTA:
- WĘDLINY I KIEŁBASY
- MIĘSO PIECZONE, SCHAB, KARKÓWKA
- GALARETKA
- ŚLEDZIE
- SAŁATKA JARZYNOWA,
- SAŁATKA BAWARSKA
- SAŁATKA (makaron ryżowy z grilowanym karczkiem, zielony ogórek, czarny sezam)
DODATKI:
- CIASTO Z OWOCAMI NA PATERACH
- KAWA, HERBATA, NAPOJE ZIMNE (BEZ OGRANICZEŃ)
DESER:
- JABKO PIECZONE W SOSIE ANGIELSKIM Z GAŁKĄ LODÓW
F.H.U Wacław Synowiec tel. 509 587 280, e-mail wacek.synowiec@wp.pl