PRZYJĘCIE WESELNE – MENU ZESTAW 1

ZUPA:

  • ROSÓŁ Z MAKARONEM DOMOWYM

DANIE GŁÓWNE:

  • UDKO Z KACZKI
  • KOTLET SCHABOWY
  • KOTLET DEVOLAJ
  • ZRAZ Z SOSEM CEBULOWYM
  • ZIEMNIAKI
  • ZESTAW SURÓWEK
  • (marchewka z chrzanem, seler z orzechami i śmietaną, czerwona kapusta, mizeria)

DANIE GORĄCE 1:

  • FILET Z KURCZAKA FASZEROWANY GRZYBAMI, KLUSKI ŚLĄSKIE

DANIE GORĄCE 2:

  • GULASZOWA

DANIE GORĄCE 3:

  • SCHAB FASZEROWANY ŚLIWKĄ Z KOPYTKAMI I SURÓWKĄ(BIAŁA KAPUSTA)

DANIE GORĄCE 4:

  • BARSZCZ Z PASZTECIKIEM

ZIMNA PŁYTA:

  • WĘDLINY I KIEŁBASY
  • MIĘSO PIECZONE, SCHAB, KARKÓWKA
  • GALARETKA
  • ŚLEDZIE
  • SAŁATKA JARZYNOWA,
  • SAŁATKA BAWARSKA
  • SAŁATKA (makaron ryżowy z grilowanym karczkiem, zielony ogórek, czarny sezam)

DODATKI:

  • CIASTO Z OWOCAMI NA PATERACH
  • KAWA, HERBATA, NAPOJE ZIMNE (BEZ OGRANICZEŃ)

DESER:

  • JABKO PIECZONE W SOSIE ANGIELSKIM Z GAŁKĄ LODÓW

F.H.U Wacław Synowiec tel. 509 587 280, e-mail wacek.synowiec@wp.pl