ZUPA:
- KREM Z LEŚNYCH GRZYBÓW(GROSZEK PTYSIOWY LUB KLUSKI)
DANIE GŁÓWNE:
- KOTLET SCHABOBOWY
- SCHAB PIECZONY Z SOSEM GRZYBOWYM
- UDKO FASZEROWANE
- ROLADKA Z INDYKA Z SZUSZONYMI POMIDORAMI
- ZIEMNIAKI
- ZESTAW SURÓWEK
- (marchewka z chrzanem, czerwona kapusta, mizeria)
DANIA GORĄCE 1:
- PIECZONA SZYNKA (z kapustą zasmażaną)
DANIE GORĄCE 2:
- FILET Z KURCZAKA Z POMIDORAMI LUB ANANASEM ZAPIEKANY SEREM (frytki i sałatka z marchewki)
DANIE GORĄCE 3:
- BITKI WIEPRZOWE Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI (buraczki na ciepło)
DANIE GORĄCE 4:
ZIMNA PŁYTA:
- WĘDLINY I KIEŁBASY
- KOLOROWE ROLADKI DROBIOWE
- ŚLEDZIE
- SUSHI
- SAŁATKA GRECKA
- SAŁATKA POMIDORY Z MOZZARELLĄ
- SAŁATKA (makaron ryżowy z grilowanym karczkiem, zielony ogórek, czarny sezam)
DODATKI:
- CIASTO Z OWOCAMI NA PATERACH
- KAWA, HERBATA, NAPOJE ZIMNE (BEZ OGRANICZEŃ)
DESER:
- SUFLET CZEKOLADOWY Z LODAMI
F.H.U Wacław Synowiec tel. 509 587 280, e-mail wacek.synowiec@wp.pl