PRZYJĘCIE WESELNE – MENU ZESTAW 2

ZUPA:

  • KREM Z LEŚNYCH GRZYBÓW(GROSZEK PTYSIOWY LUB KLUSKI)

DANIE GŁÓWNE:

  • KOTLET SCHABOBOWY
  • SCHAB PIECZONY Z SOSEM GRZYBOWYM
  • UDKO FASZEROWANE
  • ROLADKA Z INDYKA Z SZUSZONYMI POMIDORAMI
  • ZIEMNIAKI
  • ZESTAW SURÓWEK
  • (marchewka z chrzanem, czerwona kapusta, mizeria)

DANIA GORĄCE 1:

  • PIECZONA SZYNKA (z kapustą zasmażaną)

DANIE GORĄCE 2:

  • FILET Z KURCZAKA Z POMIDORAMI LUB ANANASEM ZAPIEKANY SEREM (frytki i sałatka z marchewki)

DANIE GORĄCE 3:

  • BITKI WIEPRZOWE Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI (buraczki na ciepło)

DANIE GORĄCE 4:

  • ŻUREK Z KIEŁBASĄ

ZIMNA PŁYTA:

  • WĘDLINY I KIEŁBASY
  • KOLOROWE ROLADKI DROBIOWE
  • ŚLEDZIE
  • SUSHI
  • SAŁATKA GRECKA
  • SAŁATKA POMIDORY Z MOZZARELLĄ
  • SAŁATKA (makaron ryżowy z grilowanym karczkiem, zielony ogórek, czarny sezam)

DODATKI:

  • CIASTO Z OWOCAMI NA PATERACH
  • KAWA, HERBATA, NAPOJE ZIMNE (BEZ OGRANICZEŃ)

DESER:

  • SUFLET CZEKOLADOWY Z LODAMI

F.H.U Wacław Synowiec tel. 509 587 280, e-mail wacek.synowiec@wp.pl