ZUPA:
- ROSÓŁ Z MAKARONEM DOMOWYM
- KREM Z LEŚNYCH GRZYBÓW(GROSZEK PTYSIOWY LUB KLUSKI)
- KREM Z BROKUŁ Z PALONYMI MIGDAŁAMI
- KREM Z DYNII Z PESTKAMI
DANIE GŁÓWNE:
- UDKO Z KACZKI
- KOTLET SCHABOWY
- KOTLET DEVOLAJ
- ZRAZ Z SOSEM CEBULOWYM
- SCHAB PIECZONY Z SOSEM GRZYBOWYM
- ROLADKA DROBIOWA ZE SZPINAKIEM
- WIEPRZOWE ROLADKI Z GRZYBAMI
- UDKO FASZEROWANE
- ROLADKA Z INDYKA Z SZUSZONYMI POMIDORAMI
- ZIEMNIAKI
- ZESTAW SURÓWEK
- (marchewka z chrzanem, seler z orzechami i śmietaną, czerwona kapusta, mizeria, sałatka z
pomidorów, sałatka z białej kapusty)
DANIA GORĄCE:
- FILET Z KURCZAKA FASZEROWANY GRZYBAMI, KLUSKI ŚLĄSKIE
- SCHAB FASZEROWANY ŚLIWKĄ Z KOPYTKAMI I SURÓWKĄ(biała kapusta)
- UDKO Z KACZKI Z KLUSKAMI(czerwona kapusta na ciepło)
- PIECZONA SZYNKA (z kapustą zasmażaną)
- BITKI WIEPRZOWE Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI (buraczki na ciepło)
- SCHAB FASZEROWANY ŚLIWKĄ LUB MORELĄ(kopytka z białą kapustą)
- FILET Z KURCZAKA Z POMIDORAMI LUB ANANASEM ZAPIEKANY SEREM(frytki i sałatka z marchewki)
- (UDKO PIECZONE Z MIODEM W SOSIE CURRY (ryż z surówkami)
- GULASZOWA
- ŻUREK Z KIEŁBASĄ
- BARSZ Z PASZTECIKIEM LUB KROKIETEM
- FLAKI
- STROGONOW
- BIGOS W CHLEBIE
ZIMNA PŁYTA:
- WĘDLINY I KIEŁBASY
- MIĘSO PIECZONE, SCHAB, KARKÓWKA
- GALARETKA
- ŚLEDZIE
- SAŁATKA JARZYNOWA
- SAŁATKA BAWARSKA
- SAŁATKA GRECKA
- SAŁATKA POMIDORY Z MOZZARELLĄ
- MAKARON RYŻOWY Z GRILOWANYM KARCZKIEM I ZIELONYM OGÓRKIEM I CZARNYM SEZAMEM
- KOLOROWE ROLADKI DROBIOWE
- KURCZAK MARYNOWANY W OCTCIE BALSAMICZNYM
- SUSHI
- SAŁATKA (makaron ryżowy z grilowanym karczkiem, zielony ogórek, czarny sezam)
DODATKI:
- CIASTO Z OWOCAMI NA PATERACH
- KAWA, HERBATA, NAPOJE ZIMNE (BEZ OGRANICZEŃ)
DESER:
- JABKO PIECZONE W SOSIE ANGIELSKIM Z GAŁKĄ LODÓW
- LODY
- POMOKATTA
- SUFLET CZEKOLADOWY Z LODAMI
F.H.U Wacław Synowiec tel. 509 587 280, e-mail wacek.synowiec@wp.pl